Prijava na prikaz gašenja

Usposabljanja za varstvo pred požarom in seminarji požarne preventive
 
Izvajamo usposabljanja zaposlenih za varstvo pred požarom, tako za gospodarske kot negospodarske dejavnosti. Kadar je le mogoče izvedemo ločena usposabljanja za vodilne delavce in odgovorne osebe ter ostale zaposlene.
 
Teoretična usposabljanja izvajamo v sejni sobi Gasilsko-reševalnega centra Novo mesto oz. po dogovoru pri stranki. Za usposabljanja uporabljamo sodobna avdio-vizualna sredstva, različne demonstracijske gasilnike in ostalo gasilsko opremo. Na koncu usposabljanja se za skupine izvede praktičen prikaz gašenja z gasilniki na prašek in CO2.
 
Usposabljanja na podlagi pridobljenega pooblastila Uprave za zaščito in reševanje RS izvaja strokovni sodelavec za varnost in zdravje pri delu in požarno varnost Gasilsko-reševalnega centra Novo mesto.
 
Na spodnji povezavi se lahko prijavite na usposabljanja iz varstva pred požari oz. na seminarje požarne preventive. Vnesite svoje povpraševanje in kontaktne podatke, v sporočilu pa navedite število udeležencev in željen datum izvedbe. Po prijavi vas kontaktiramo in se dogovorimo o izvedbi seminarja oz. usposabljanja.
 
Naročilo za:
 
Usposabljanja za varstvo pred požarom
Seminarje požarne preventive
Usposabljanja odgovornih oseb za gašenje začetnih požarov in izvajanje evakuacije
Praktično usposabljanje za izvajanje evakuacije

Prijava na prikaze gašenja

Naslov e-pošte:(*)
Zadeva:(*)
Sporočilo:(*)
ena + ena je? (številka)
Odgovor :(*)